Klachten over Psycholoog Nijmegen

Onze behandelaars werken volgens de richtlijnen van beroepsvereniging waar bij ze zijn aangesloten. De basis waarop wij werken is eerlijkheid, openheid en integriteit. Jouw persoonlijke informatie is ten alle tijde gewaarborgd.

Als je een klacht hebt over ons of de behandeling die wij geven dan kan je dat altijd met ons bespreken. Als wij er samen niet uit komen dan kan je met je klacht bij de beroepsvereniging terecht. Sanne is aangesloten bij het NIP en Thessa is aangesloten bij het NFG .

Bespreek eerst je klacht met de psycholoog zelf

Bespreek een klacht altijd eerst met de behandelaar zelf. Samen met de behandelaar kun je kijken of er een oplossing gevonden kan worden voor het geschil. Bij onze behandelaars staat de cliënt centraal en we proberen er altijd samen uit te komen.

Psyned bemiddelt

Als jullie er samen niet uitkomen dan kun je ook contact opnemen met de klachtenfunctionaris van Psyned. Alle onze behandelaars zijn aangesloten bij Psyned. De klachtenfunctionaris zal luisteren naar jouw verhaal en navraag doen bij de behandelaar om het geschil met jullie op te lossen. Kijk hier voor de hele procedure.

Contact Psycholoog Nijmegen

Heb je nog vragen? Bel voor een afspraak of stuur even een mailtje naar praktijk Psycholoog Nijmegen.