Tarief en vergoeding Psycholoog Nijmegen

Wat kost therapie bij Psycholoog Nijmegen?

Een individueel consult of intake kost euro 89,- per sessie van 60 minuten. Voor relatietherapie is het tarief euro 55,- voor een sessie van 60 minuten per persoon. De genoemde kosten zijn inclusief 21% BTW. In overleg kunnen langere sessies gepland worden. Als je verhinderd bent moet je dat 48 uur van te voren laten weten. Dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Hoe vaak je komt is afhankelijk van jouw situatie en is in eerste instantie meestal wekelijks. De duur van de therapie wordt in overleg met jou bepaald en varieert van een paar gesprekken tot een langere periode.

Betaling

De betaling kan na afloop van de sessie contant of per pin worden gedaan.

Vergoeding van de therapie bij Psycholoog Nijmegen

Sommige zorgverzekeraars vergoeden mijn therapie of vergoeden een bepaald aantal sessies. De therapie wordt niet door alle verzekeraars vergoed, vraag het even na bij je verzekeraar.

Psycholoog Nijmegen is aangesloten bij het NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen). Er zijn vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, AGB-code: 90034841 en AGB-code 94006755.

Bj vooraf boeken en betalen van 5 sesssies geldt een korting van euro 50,-.

Verdere mogelijkheden om vergoedingen te verkrijgen

  • Via je werkgever (sommige werkgevers zijn hier ook voor verzekerd)
  • Via het UWV, via het Centrum Indicatiestelling Zorg
  • Via een Persoons Gebonden Budget, of via studiefondsen
  • Middels een coulanceformulier (hebben ik voor je) waarmee het verzoek ingediend kan worden bij je zorgverzekeraar om toch vergoedingen te krijgen omdat je bij ons de beste hulp verwacht.

Wil je meer weten over Psycholoog Nijmegen? Bel even voor een afspraak of stuur een mailtje naar praktijk Psycholoog Nijmegen.