Cliënten van Psycholoog Nijmegen vertellen

Een aantal clienten schreef een stukje over hun ervaringen bij Psycholoog Nijmegen

5/5

“Bij eerdere therapeuten die ik gehad heb voelde ik vaak afstand of had ik het gevoel dat ik patiënt was. Hier voelt het veel gelijkwaardiger. Ook wordt er steeds toegewerkt naar de samen opgestelde doelen. Bij andere therapeuten is het vaak alleen maar wat praten”.

5/5

“Er wordt niet alleen naar het probleem gekeken maar ook naar het totale plaatje. We hebben gekeken naar wat ik nu eigenlijk wil in het leven. Het voelt nog wel wat onzeker maar ik voel ook dat ik nu de goede kant op ga en dat geeft veel energie”.

5/5

“Er wordt hier meer gewerkt vanuit ‘training en coaching’ dan dat het gebracht wordt als therapie. Dat vind ik zelf prettig en dat is ook gemakkelijker naar andere mensen toe”.

5/5

“Wat ik zo prettig vond is dat er steeds werd aangegeven welke trainingen er gebruikt werden en met welk doel. Ik heb veel geleerd van de gesprekken”.

4/5

“Ik heb jarenlang een beetje aangemodderd zie ik achteraf. Na een paar gesprekken merkte ik al dat ik dingen heel anders kon aanpakken en dat heeft me nu al veel opgeleverd. Ik voel me veel zekerder en men houdt nu ook meer rekening met me op het werk.”

Wil je meer weten over psychologen in Nijmegen? Bel even voor een afspraak of vul het contactformulier in.