Klachten over Psycholoog Nijmegen

Als behandelaar werk ik volgens de richtlijnen van beroepsvereniging waarbij ik ben aangesloten. De basis waarop ik werk is eerlijkheid, openheid en integriteit. Jouw persoonlijke informatie is ten alle tijde gewaarborgd.

Als je een klacht hebt over ons of de behandeling die ik geef dan kan je dat altijd met mij bespreken. Als wij er samen niet uit komen dan kan je met je klacht bij de beroepsvereniging terecht. Ik ben aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

Bespreek eerst je klacht met mij

Bespreek een klacht altijd eerst met mij, samen kunnen we kijken of er een oplossing gevonden kan worden voor het geschil. Bij Praktijk Psycholoog Nijmegen staat de cliënt centraal en we proberen er altijd samen uit te komen.

Psyned bemiddelt

Als wij er samen niet uitkomen dan kun je ook contact opnemen met de klachtenfunctionaris van Psyned. Ik ben aangesloten bij Psyned. De klachtenfunctionaris zal luisteren naar jouw verhaal en navraag doen bij de behandelaar om het geschil met jullie op te lossen. Kijk hier voor de hele procedure.

Contact Psycholoog Nijmegen

Heb je nog vragen? Bel voor een afspraak of stuur even een mailtje naar praktijk Psycholoog Nijmegen.