Psycholoog Nijmegen

Lydia Groeneveld – Psycholoog Nijmegen

Mijn naam is Lydia Groeneveld en ik ben psycholoog in Nijmegen. In mijn praktijk kun je terecht voor allerhande klachten, ik heb veel ervaring met rouw- en verliesverwerking.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek draait het om kennismaken. Ik zal vertellen wie ik ben en hoe ik te werk ga. Andersom wil ik weten wie jij bent en waarom je bij mij hebt aangeklopt. Wat kan ik voor je betekenen? Tijdens die eerste ontmoeting gaan we uitvinden wat jouw klacht is en wat mijn ideeën daarover zijn, maar ook of jij je prettig voelt bij mij. Het is belangrijk dat we een klik hebben.

Mijn werkwijze

Ik ga heel praktijkgericht te werk. Ik help je om complexe problemen in behapbare stukken te delen. Ik kijk daarbij naar jouw gedachten en gedrag, en hoe die het probleem in stand houden. Daarnaast geef ik graag opdrachten mee voor thuis. Het is even spannend om dan uit je comfort zone te treden, maar achteraf geeft het een hoop zelfvertrouwen.

Contact Psycholoog Nijmegen

Heb je nog vragen of twijfel aan jouw hulpvraag? Bel (024 – 2022017) voor een afspraak of stuur even een email voor een kennismaking. De praktijk is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.00. Ik ben benieuwd waar ik jou mee kan helpen.