Therapie Nijmegen

Het boeiende aan de therapie bij Psycholoog Nijmegen is hoe je in relatief korte tijd inzicht en helderheid in je problematiek krijg. Je komt bij mij met je probleem, samen kijken we hoe dit probleem zich uit, hoe het is ontstaan en hoe je ermee om kan gaan zodat het probleem hanteerbaar wordt. Ik heb geen pasklare antwoorden, maar ik kan je begeleiden in je zoektocht naar die antwoorden. Ik zorg ervoor dat dit in een veilige en vertrouwde omgeving gebeurd.

Werkwijze

De werkwijze bij Therapie Nijmegen ontstaat door ons samenspel. Gedurende de therapie ontwikkelt zich de vorm die jouw groeiproces optimaal ondersteunt en het beste van jezelf naar boven haalt. We gaan samen een commitment aan. Hierbij is eerlijkheid, openheid en motivatie van jouw kant een voorwaarde voor succes. Vertrouwen, respect en eerlijkheid is wat je van mij kan verwachten.

Er wordt voornamelijk gewerkt met gesprekstherapie, maar ook andere therapie?n zijn mogelijk. Dit gebeurt uiteraard in overleg met jou.

Doelstellingen formuleren

De therapie bij Psycholoog Nijmegen is meestal kortdurend en bestaat doorgaans uit 4 tot 8 sessies. Aan het einde van de eerste sessie formuleren we samen de doelstellingen en kan ik aangeven hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben.

Therapie Nijmegen: nieuwe inzichten voelen en leven

Inmiddels heb ik bij Therapie Nijmegen meer dan 500 mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe weg. Een andere kijk op zichzelf en op het leven. Mensen van alle leeftijden en rassen, uit alle lagen van de bevolking. Jouw probleem, hoe diep gevoeld en uitzichtloos het soms ook lijkt is meestal oplosbaar. Dit vraagt wel om een open en actieve houding. Niet alleen de wens maar ook de wil om te veranderen. In dit proces sta ik naast je. Het is niet altijd makkelijk. Het kan best even duren voordat je de nieuwe inzichten ook echt voelt en leeft.

De verschillende therapie vormen

Wil je meer weten? Bel even voor een afspraak of stuur een mailtje naar Therapie Nijmegen.